Curalis is een onafhankelijk samenwerkingsverband van dierenklinieken. Een samenwerkingsverband dat samen met een groot aantal marktpartijen resultaten tot stand brengt.
Samen vormen zij een onderling verbonden netwerk, met accountant, fiscalist, advocatenkantoor, (internet) boekhouder, banken, software ontwikkelaar, een marketing en communicatie adviesbureau en geselecteerde leveranciers, om kennis en slagkracht te kunnen leveren op veterinaire en niet-veterinaire disciplines.

Een aantal daarvan willen zich op deze pagina graag presenteren. Ondertussen  vertrouwde partners waarmee wij programma’s hebben gerealiseerd ten behoeve van groei en bloei van de klinieken. Zij hebben al in een vroeg stadium ingezien wat Curalis en haar aangesloten dierenklinieken kunnen betekenen voor de diergeneeskundige zorg, zij kunnen zich daarmee beschouwen als koplopers in de markt.Hill’s Pet Nutrition, leider in diervoeding en innovatie. Hill’s Pet Nutrition is uw bron voor huisdierenvoer en informatie. Als fabrikant van Science Plan™ en Prescription Diet™ is het hun missie de speciale relatie tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en verlengen.
Hill's doet dit door de beste, meest vooruitstrevende technologie, producten en expertise op het gebied van huisdierenvoeding beschikbaar te stellen aan eigenaren van huisdieren, dierenartsen, medewerkers en andere belangrijke professionals over de hele wereld. Door een simpel bezoek aan de website ziet u met eigen ogen hoe betrokken zij zijn.

www.hillspet.comIDEXX is de wereldwijde marktleider voor innovatieve producten en diensten voor de veterinaire-, voedingsmiddelen- en waterindustrie. De bedrijfstakken in de gezelschapsdieren en de hippische sector combineren biotechnologie met medische instrumenten en informatietechnologie om dierenartsen te ondersteunen om uitstekende zorg te verlenen en onderwijl een succesvolle praktijk op te bouwen.
IDEXX levert instrumenten, technologieën en diensten die de toepassing van betere diergeneeskunde ondersteunen. In IDEXX vindt u de betrouwbare partner die u zoekt. Zij bieden u de beste technologieën aan, met een bewezen nauwkeurigheid en juiste referentiewaardes. U krijgt resultaten waarop u kunt vertrouwen.

www.idexx.nlMSD Animal Health verzorgt de verkoop, distributie en ondersteuning van MSD’s producten in haar thuismarkt Nederland. Zij streven er voortdurend naar hun producten te ondersteunen met de beste service en het beste advies, toegespitst op de behoeften van de klant.
De werknemers van MSD voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor het voortdurend naleven van drie kernaspecten van ons bedrijf: research, performance, integrity. Door middel van deze beloftes streven zij er naar een hechte band te smeden met hun klanten.

www.msd-animal-health.nl