Henk Wolthuis


“Fijn dat er nu een organisatie is die samenhangend advies verleent en actief helpt bij de implementatie van veranderingen.”

Ons team van 2 dierenartsen en 3 enthousiaste paraveterinairen heeft heel nauw contact met onze cliënten en hun dieren. We geloven in actief en open contact en hebben daarmee onze kliniek, Dierenartspraktijk Nederrijn, inmiddels uitgebouwd tot een uitgebreide 1e lijnskliniek. Spoedkliniek Arnhem voor onze gezamenlijke diensten is hier ondergebracht.

Zorgverlening is waar ons team goed in is. Maar ook preventief onderzoek in de breedste zin van het woord. Door de uitgebreide dienstverlening, het extra veel tijd en aandacht geven aan onze patiënten en cliënten en het actief deelnemen aan nascholingsactiviteiten, staan secundaire taken continu onder druk. De daadkrachtige ondersteuning van Curalis levert mij tijd op. Zo kan ik me weer richten op vakinhoudelijke verdieping, me bezinnen op uitbreiding van onze diensten en meer tijdsbesteding aan de patiënten. Dat is een meerwaarde voor onze cliënten. 

De administratieve ondersteuning van Curalis was voor mij persoonlijk direct voelbaar toen mijn administratie onder de loep genomen werd. Verwerking van de maand-, kwartaal- en jaarcijfers is veel sneller dan ik gewend was. Dat geeft goed inzicht. Als ondernemer moet je vooruit kunnen kijken met actuele gegevens. Daar speelt Curalis een belangrijke en informerende rol bij.

Onze kliniek is goed uitgerust met vrijwel alle apparatuur en de samenwerking met Curalis zorgt ervoor dat we deze ook beter kunnen laten renderen. Veel zaken die in het verleden op onze verlanglijst bleven staan krijgen we nu gerealiseerd in duidelijk afgesproken stappen. De komende verbouwing voor een 2e spreekkamer is daar een goed voorbeeld van. Zo is het prettig om als ondernemer ook dierenarts te kunnen zijn.

Dierenarts Henk Wolthuis is gevestigd in Arnhem en heeft in 1998 zijn praktijk overgenomen. In 2009 is de kliniek verbouwd om de groeidoelstellingen te kunnen realiseren. In de kliniek zijn verder 1 parttime dierenarts en 3 assistenten en zijn partner werkzaam.