De Curalisdierenarts staat voor kwaliteit. De aangesloten dierenartsen wisselen voortdurend onderling kennis en ervaring uit. Zo spijkeren ze continu hun kennis en vaardigheden bij. Kennis die ze weer in kunnen zetten bij de behandeling van uw huisdier en bij het ontwikkelen van nieuwe diensten. Afgestemd op de behoefte van het dier en zijn eigenaar.

Curalisdierenartsen hechten veel belang aan goede communicatie met huisdiereigenaren. Ze zorgen dan ook voor goede voorlichting over zaken die kunnen helpen uw huisdier gezond te houden en vragen regelmatig naar uw ervaringen. Bij de Curalisdierenarts krijgt elk huisdier een eigen patiƫntenkaart waarop de behandelingen worden genoteerd. Deze kaart kunt u ook deels zelf bijhouden. Bijvoorbeeld met een gewichtslijstje, foto's en ruimte om verslag te doen van hoe uw dier zich hersteld na een behandeling zoals een operatie.

Als uw huisdier behandeld moet worden, legt de Curalisdierenarts goed uit wat de behandelmogelijkheden zijn en hoe alles in zijn werk gaat. Samen met de dierenarts maakt u de keuzes waarna in goed overleg een behandelplan wordt opgezet. Een optimale uitvoering hiervan wordt gevolgd door een zorgvuldige nazorg en waar nodig revalidatie.