Dankzij het unieke Curalisconcept worden deelnemende praktijken ontlast van vele administratieve en organisatorische taken. Daarmee wordt heel veel tijd bespaard. Tijd die uw dierenarts liever besteedt aan de zorg voor uw huisdier. Maar ook aan de ontwikkeling en professionalisering van nieuwe producten en diensten.

Curalisdierenartsen zijn gericht op samenwerking. Bijvoorbeeld met de universiteit, laboratoria, dierenartsspecialisten en onderling.

Praktijkoverstijgend is een consumentenpanel actief en zo wordt voor elke praktijk met regelmaat een tevredenheidonderzoek uitgevoerd waarbij uitgebreid gevraagd wordt naar uw ervaringen en suggesties. Want de samenwerking met cliënten heeft de Curalisdierenarts hoog in het vaandel staan. Op basis van uw inbreng kan de Curalisdierenarts het aanbod uitbreiden en/of aanscherpen. Daarnaast speurt de overkoepelende Curalisorganisatie internationaal naar vernieuwingen, waarmee de Curalisdierenarts ook uw huisdier van dienst kan zijn. Zodat u tevreden blijft met de geboden zorg.