U kunt bij ons terecht voor onderhoudsvoeding en dieetvoeding. Onderhoudsvoeding is dagelijkse voeding voor een huisdier dat geen gezondheidsklachten heeft. Dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor dieren met gezondheidsklachten,

Wij verkopen onderhoudsvoeding van Hill's Petfood. Van dit voer is bewezen dat het uw huisdier preventief beschermt op vijf essentiële punten. Hill’s heeft voor alle levensfases van uw dier een passende voeding ontwikkeld. Voor iedere levensfase bevat de voeding andere voordelen. Zo is bij de pup de immuniteit een belangrijk voordeel. En de voeding voor de oudere hond en kat draagt de voeding bij aan de vitale organen.
Een groot voordeel die voor alle levensfases van toepassing is, is het voordeel dat het voer Hill’s VetEssentials het tandplak met bacteriën vermindert. De brokken van Hill’s Science Plan VetEssentials zijn ontwikkeld met een unieke technologie die werkt als een tandenborstel. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het de tanden op die manier reinigt.
Een tandvleesaandoening kan ervoor zorgen dat er bacteriën in de bloedbaan terechtkomen die invloed hebben op de gezondheid van uw dier. Sterker nog, uit recent onderzoek komt naar voren dat er een nauw verband bestaat tussen goede mondhygiëne en een goede gezondheid.

Naast het onderhoudsvoer hebben wij een breed assortiment dieetvoeding in huis. Van de dieetvoeding van Hill's Petfood is het klinisch bewezen dat het kan helpen uw huisdier weer gezond te krijgen. Het assortiment omvat voeding voor diverse ziektebeelden zoals urinewegproblemen, huid-/vachtproblemen, nierziektes, gewrichtsaandoeningen, maag-/darmproblemen of overgewicht.

We geven u graag voedingsadvies speciaal gericht op uw huisdier. Kom daarvoor vrijblijvend langs in onze kliniek of neem telefonisch contact met ons op.