Onze clienten hebben inmiddels goede ervaringen met ons boosterabonnement opgedaan. Met dit abonnement wordt bij uw dier levenslang jaarlijks de gezondheid gecontroleerd en de boostervaccinaties gedaan. Een groot deel van onze cliënten maakt daar al gebruik van. Regelmatig wordt ons gevraagd of we de service kunnen uitbreiden. Een groot deel van de zorg van uw huisdier is gericht op de voeding de parasietenbestrijding en de jaarlijkse vaccinaties. Het is van groot belang om dat regelmatig en met de goede middelen uit te voeren. Wij bieden u daarom nu een eenvoudige en kostenbewuste toegang tot optimale preventieve zorg.

In ons maandabonnement juist die verzorging opgenomen. Goed voor uw dier, goed voor uw gemoedsrust. Goed voor uw portemonnee.

 

Hoe werkt het?

 

U kunt kiezen uit 3 pakketten  passend bij uw wensen. Er is een uitgebreid pakket, een basis pakket en het reeds bekende boostervaccinatie pakket.

De eerste gezondheidsabonnementen zijn inmiddels afgesloten en de reacties zijn lovend. Duidelijk, eenvoudig, voordelig, geruststellend, zijn veel voorkomende reacties. Wij zijn daar blij mee natuurlijk. Wij hopen dat veel diereigenaren gaan meedoen. Wij weten zo dat de preventieve zorg, controles en diergeneesmiddelen hoogwaardig zijn geregeld. De gezondheid van uw dier is er bij gebaat.

Voor de inhoud kunt het beste contact opnemen met de praktijk. Wij helpen u graag bij uw keuze. Of kijk alvast eens naar deze folders:

gezondheidsabonnement kat

gezondheidsabonnement hond